Amsterdam

In het hart van de Zuidas

De Nieuwe Poort vormt de ‘collegezaal’ van The New University. Een baken van rust midden op de Zuidas. Een plek voor ontmoeting, inspiratie en zingeving. Bovenal ook een sociale werkplaats met een Social Kitchen en een bijzondere locatie voor vergaderingen, workshops en events.

Cursussen

Amsterdam Rotterdam

De Tafel van XII

Tijdens De Tafel van XII oefen je jezelf, aan de hand van gerenommeerde docenten en experts en met behulp van oude bronnen, in het verstaan van de nieuwe tijden en jouw mogelijke rol daarin. De Tafel van XII komt twaalf keer samen en twee keer per jaar is er een instroom mogelijkheid, in januari en september.

“”

The most important thing is to decide what’s most important. Finding time to reflect, recharge and re-connect with ourselves and others, has never been harder. A ‘time-out’ with the team at El Nuevo Puerto in Valencia facilitates all these – and a lot more.

Dorothee van Vredenburch, Executive Partner ‎De Brauw Blackstone Westbroek De Tafel van VII

“”

As a leader you need to make your organization future-proof. This requires an intrinsic curiosity and an explorative and more holistic approach. Only the ones that adapt (Darwin) will be successful. This is where The New University is all about.

Feike Sijbesma, voormalig CEO DSM De Tafel van XII

dots 05